Cookie og privatlivspolitik

(Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger)

 

Ved besøg på en af Props & Pearls hjemmesider accepterer du nedenstående privatlivspolitik.
 
Under den samlede benævnelse Props & Pearls, er virksomheden omfattet hjemmesiderne. Knibnu.dk, Propsandpearls.com, shop@propsandpearls.com, minebivirkninger.dk, Replens.dk.
 

Oversigt

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
2.6 Cookies fra trafikmålinger
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
4. Kontakt
 
 

1. Generelt


Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Props & Pearls oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.
 
Props & Pearls indsamler oplysninger om dig på to måder:
 
-Ved brug af cookies
-Ved at du selv afgiver oplysninger
 
 

2. Cookies


2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af Props & Pearls hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx KNiBNU.dk, hver gang du kommer på besøg.
 
2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Props & Pearls om dit besøg.
For at fastlægge, hvem der besøger Props & Pearls hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Props & Pearls.
 
2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af Props & Pearls hjemmesider. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.
 
2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone
 
Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.
 
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".
 
2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
Props & Pearls har også samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies. Herunder tjenester (fx Facebook), som sætter disse cookies.
 
Formålet med disse cookies er, at gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.
 
2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)
Props & Pearls benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.
 
Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper. Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.
Oplysningerne videregives til tredjeparter herunder Props & Pearls samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmeside. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.
 
Du kan fravælge at indgå i Google målingen her https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
 

3. Personoplysninger

 

3.1 Hvad er personoplysninger?
Props & Pearls beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig fx nyhedsbreve, kampagner, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen.
 
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Props & Pearls.
 
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.
 
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre den service eller det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover I Props & Pearls for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores service, produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine præferencer.
 
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.
 
Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Props & Pearls at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.
 
3.4. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
 
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.
 
 

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Props & Pearls, skal du rette henvendelse på info@propsandpearls.com eller telefon 35251440. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
 
Med venlig hilsen
 
Props & Pearls A/S
Nikolaj Plads 23
1067 København K
CVR nr 27564194
 
Sidst opdateret: juni 2012.

21 knibedage

der vil ændre dit underliv. Få gratis øvelser, tips mm her:

 

 

Tilmeld dig
X

Tillykke

Du har nu lavet knib eller mere