Frit øvelsesvalg på alle hylder

Det er lidt sjovere når man kender de øvelser man stykker sammen

Gennem 21 dage vil du blive præsenteret for en række forskellige typer bækkenbundsøvelser. Et bredt udvalg vil vise dig, at der er mange veje til en stærk bækkenbund.

 

Du behøver ikke blive bedste venner med alle knibeøvelserne, du kan vælge at gentage den forrige dags knibeøvelse, i stedet for den aktuelle dags øvelse. Alle knibeøvelserne er dog valgt med et særligt fokus.

 

Denne meditative knibeøvelse på dag fire handler om at lære at slå rod i bækkenbunden. Mange kvinder oplever, at det kan være svært at finde vej til bækkenbunden, andre at det er svært at holde opmærksomheden i bækkenbunden.

 

Formålet med denne dags knibeøvelse er, at du kommer til at kende din bækkenbund lidt bedre – er den spændt eller afspændt, føles bækkenet tungt eller let? Hvis du lægger hånden lige over kønsbenet og tænker ind og ned – kan du så med dine tanker trække god energi ind i bækkenet?

 

En kvinde fortalte os efter en workshop, vi holdt, at hendes trick var hver morgen at hilse bækkenbunden med et ”Godmorgen bækkenbund hvad skal vi lave i dag?”  Det er en rigtig fin idé, mon det er noget for dig?

 

 


21 knibedage

der vil ændre dit underliv. Få gratis øvelser, tips mm her:

 

 

Tilmeld dig

Vibrationer giver bækkenbundstræning X-faktor

Se dagens 2. artikel

Sådan husker du bækkenbunden

Læs dagens 3. artikel

Trofæet

Se dagens fluff

Chakra knibet

Se dagens øvelse

X

Tillykke

Du har nu lavet knib eller mere